Рекрутингове агенство Люди Всюди

Брендинг, SMM, Дизайн і Таргетинг — все, що потрібно для старту бізнесу і отримання перших клієнтів уже через тиждень.

Брендинг

Перед зустріччю з нами цей бізнес носив тільки теоретичний характер і був готовий рвонути з місця до зірок. Але були відсутні дві найважливіші деталі: це назва бренду і його обличчя — логотип. Вся команда, яку поділили на групи, протягом двох довгих днів працювала і, в прямому сенсі, билася і воювала за свій варіант. У підсумку ми видали клієнту 5 робочих версій назви, які відображали суть і філософію бізнесу, серед яких він обрав свого переможця. Так народився бренд «NEW START». Народився і відразу став набирати вагу. У бурхливому потоці бренд пролетів крізь 6 швидких і продуктивних місяців, повністю виконуючи завдання, поставлене клієнтом.

І коли власник бізнесу прожив зі своїм дітищем півроку, пережив всі етапи становлення та набравшись досвіду і впевненості, ми отримали завдання дати бізнесу друге дихання і вивести його на принципово новий рівень. Клієнту настільки сподобався процес створення бренду, що він попросив зробити нас це знову, але вже ґрунтуючись на нових даних і справжніх людських цінностях. І знову грянув грім: креативні групи працювали, радилися, і через кілька днів ми відправили клієнту нову порцію матеріалу, хоча вже точно знали, який варіант він обере, адже були впевнені в цій назві на 500%. І вже наступного ранку на світ з'явився бренд «ЛЮДИ всюди». А далі...

Дизайн

А далі дизайнери почали вже глибинно опрацьовувати загальний вигляд бренду, його оформлення в профілях соціальних мереж і основні характерні риси для рекламних кампаній. Політ фантазії обмежувався тільки тими кольорами і стилями, які дизайнери самі ж і закладали в брендбук, тому летіти було просто і цікаво. Більшу частину часу художники займалися творчістю, а не підганяли його під рамки, як це часто буває. І ось, клієнт нарешті зміг побачити і похвалитися своїм дітищем перед друзями і колегами, просто показуючи їм профіль в Instagram. Про це докладніше в наступному блоці.

SMM і таргетинг

З даним напрямком все було максимально просто: профіль наповнили контентом, який створювали знову ті ж наші талановиті дизайнери. Рубрикатор розділили між собою порівну 2 напрямки: актуальні вакансії, а також корисні інформативні публікації з гайдами і відповідями на основні питання претендентів. Головним завданням вважаємо написання цікавих і читабельних текстів, щоб у користувача не залишилося питань крім одного: «Що ж потрібно зробити, щоб якнайшвидше розпочати роботу?!». А для цього досить було залишити коментар під будь-якою вакансією, що зацікавила, або просто написати в директ, після чого включалися в роботу модератори і вже предметно та індивідуально спілкувалися з кожним клієнтом.

А ось за кількість цих заявок і якість вже відповідала таргетована реклама. Ми з цим брендом йдемо пліч-о-пліч вже більше двох років. І хоч цей бізнес поки що не досяг масштабу національного, але він впевнено і розмірено приносить сотням здобувачів роботу, а його власнику — задоволення і дохід. Тому та кількість заявок, яку обробив коллцентр дійсно є значною. Нижче наведемо сумарні цифри за кількома основним рекламним кампаніям із метою Генерація Лідів: Покази — 2 375 471 Охоплення — 554 733 Унікальні кліки по оголошеннях — 38 288 Ліди — 10 866 Середня ціна ліда — 0,28 $

Переглянути кейс SMM TikTok Таргетинг

Savory

Переглянути кейс Таргетинг

МК М'ясний

Переглянути кейс Брендинг

IZIBIZI Pasta Bar

Обговорити around text проєкт

Залишити around text digital agancy заявку

Введіть ім'я Введіть коректне ім'я
Введіть телефон
Введіть коректний e-mail
Формати файлів дозволених для відправки: .xlsx, .xls, .doc, .docx, .txt, .pdf, .jpeg, максимальний розмір файлу 25мб.